Doorlopend Advies

Er zijn periodes waarin de (tijds)druk voor jou zo hoog is dat het goed is om een externe sparringpartner/adviseur/coach te hebben die snel met je meedenkt en  met wie je regelmatig kort overleg voert.

 

Inwerkperiode

Tijdens de inwerkperiode (de eerste twee tot drie maanden) zijn nieuwe leidinggevenden druk bezig met het leren kennen van de nieuwe werkomgeving. Na deze periode wordt er van hen verwacht dat ze echt in beweging komen.

Gedurende deze eerste maanden zijn zij geholpen om met regelmaat (bijv. 2x per week) feedback te krijgen over de bevindingen en vervolgstappen te benoemen. Telefoongesprekken van ca. 30 minuten voor een aantal weken werkt erg versnellend. Wil je hier meer over weten? Neem direct telefonisch contact op.

 

Meerdere deadlines

Tijdens een intensieve periode van veel turbulentie in de organisatie is het van belang dat leidinggevenden de (eigen) rust behouden en zaken goed overzien. In het oog van deze orkaan (1- 2 weken) erg geholpen als zij dagelijks even kort reflecteren op de eigen situatie, de tijdsbesteding, de voortgang en de gestelde prioriteiten. In telefoongesprekken van 15-30 minuten kan rust en overzicht behouden blijven.

Zit jij in het midden van een intensieve periode of zie je er een op je afkomen? Neem direct telefonisch contact op.